Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/webvol20/xy/p2ec7wosgrax031/xn--hyramotorbt-68a.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/webvol20/xy/p2ec7wosgrax031/xn--hyramotorbt-68a.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/webvol20/xy/p2ec7wosgrax031/xn--hyramotorbt-68a.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
Sandhamn och Seglarhotellet - hyramotorbåt.se

Sandhamn och Seglarhotellet


Sandhamn och Seglarhotellet

Matupplevelser i världsklass, lyxiga spabehandlingar och klubbnätter som aldrig tar slut. Sandhamn Seglarhotell är en berömd och uppskattad destination i Stockholms skärgård. Här njuter man av skärgårdens dramatiska klippor, sammetslena hällar och vita drömstränder – såväl som en fyrstjärnig vistelse i en enastående skärgårdsmiljö. Hotellet bjuder på mycket mer än bara övernattning. Här finner de njutningslystna sig tillrätta på hotellets exklusiva spa, företaget hittar alla förutsättningar för en lyckad konferens och bröllopsparet kan dansa bröllopsvalsen i helt förtrollande festlokaler.

Seglarrestaurangen – hjärtat i Sandhamn

Det sägs att alla vägar i Sandhamn leder till Seglarrestaurangen, och det är inte svårt att förstå! Seglarhotellets kritikerrosade skärgårdskök erbjuder mat i världsklass med en enastående havsutsikt. Det är en av skärgårdens mest anrika restauranger och på den klassiska menyn hittar du storslagna fisk- och skaldjursrätter.

Seglarrestaurangen är verkligen hjärtat i Sandhamn och här vimlar det av kändisar, turister och seglare från solens uppgång till sena natten. Många tar ett stopp på ön just för att avnjuta den omtalade skärgårdsmaten. Missa dessutom inte Seglarrestaurangens bar som bjuder på “After Sailing” och livemusik under veckodagarna, och nattklubb på helgerna.

Ett annorlunda spa med havsutsikt

En annan uppskattad favorit på Sandhamn Seglarhotell är det unika spaet med både inomhus- och utomhusavdelning. Här kan du stressa av i bubbelpoolen eller ta en frisk simtur i utomhuspoolen, samtidigt som du är omgiven av rogivande natur och hav. Det finns knappast en mer passande miljö för ett spa. Förutom behandlingar och kurer finner du här bastu, pooler och gym.

Ett hett tips för kärleksparet är att ta ett dopp i en av spaets badtunnor under en stjärnklar natt – finns det något mer romantiskt? För partygänget är bastuflotten ett måste, och havet står alltid redo för ett uppfriskande kallbad. På detta enastående spa finns det något för alla sällskap.

Båtcharter och båtuthyrning på Sandhamn

Under din vistelse på hotellet erbjuder vi dig och ditt sällskap båtcharter och båtuthyrning.

Med vår båtcharter visar skärgården och Sandhamn Seglarhotell upp sig från sin bästa sida. Oavsett om det gäller en båttransport till hotellet eller en sightseeingtur i Skärgården runt Sandhamn, så kan vi stå till din tjänst. Båtchartern skräddarsys helt utifrån dina önskemål och kan enkelt kombineras med de upplevelser ni önskar. Med oss har du och ditt sällskap möjlighet att komfortabelt utforska skärgården och njuta av höjden av frihet ombord på er egen premiumbåt med vår skeppare.