Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/webvol20/xy/p2ec7wosgrax031/xn--hyramotorbt-68a.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/webvol20/xy/p2ec7wosgrax031/xn--hyramotorbt-68a.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/webvol20/xy/p2ec7wosgrax031/xn--hyramotorbt-68a.se/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
Båttransport och mingel - hyramotorbåt.se

Båttransport och mingel


Båttransport och mingel

Skepp o’hoj! Det är dags att kasta loss med lyx och komfort. Vi erbjuder exklusiv båttransport och mingel ombord på våra högklassiga båtar. Passa på att uppleva Stockholm och skärgården med vår båtcharter. Stockholm bjuder på en vacker skärgård med dramatiska klippor, pittoreska samhällen och glittrande hav. Du kan enkelt ta del av allt det och lite till när du bokar båttransport och mingel med oss. Oavsett om du vill ha en fartfylld båttransport till festen eller planerar en festlig tillställning ombord så har vi den rätta båten och upplägget för dig.

Båttransport och mingel för alla festsällskap

Är det dags för århundradets företagsfest, kick-off, möhippa, bröllop eller födelsedagskalas? Vi kan ackommodera alla slags festsällskap som önskar båtcharter eller båttransport med mingel. Vår skeppare styr säkert skutan till er destination medan ni kan luta er tillbaka och njuta av mingel, goda drycker och snacks.

För företaget som vill erbjuda sina kunder och anställda något annorlunda rekommenderar vi en mingelkryssning kombinerad med en middag på en av skärgårdens berömda krogar. För det privata festsällskapet kanske en sightseeingtur med champagne på akterdäck kan vara något?

Ta på kaptensmössan

Hos oss är det kunden som har kaptensmössan och bestämmer. Du kan utifrån dina önskemål skräddarsy hela äventyret med båttransport och mingel. Välj ut de destinationer, aktiviteter, mat och drycker som passar dig och ditt sällskap. Det finns oändliga möjligheter.

Vad sägs om företagsmingel med lunchservering på väg till konferensen eller ett stopp på privata sightseeingturen för att åka vattenskoter? Båttransport och mingel kan enkelt bokas för den tid som önskas. En rofylld halvdag på Mälaren eller en heldag med festligheter i ytterskärgården kan ordnas. Önskar du dessutom en tur med övernattning på något av skärgårdshotellen arrangerar vi även det. Skicka in din bokningsförfrågan idag så återkommer vi med en offert på ditt unika upplägg.