Båtcharter


Båtcharter

Exklusiv båtcharter med egen skeppare? Genom oss kan du uppleva skärgården precis så som du önskar, utan att behöva äga en egen båt! Detta är ett avslappnat och härligt sätt att uppleva Stockholms skärgård eller Mälaren. Turerna passar lika bra för den långväga turisten som för dig som vill njuta av din egen stad. Du bestämmer hur turen ska se ut, och vår skeppare ser till att du och ditt sällskap får en minnesvärd upplevelse.

Du kan välja att göra kortare turer med mingel till en sjökrog, eller längre utflykter med lunch eller middag, eller varför inte en hotellövernattning på någon av Skärgårdens hotell? Självklart finns det ännu fler upplägg och möjligheter för både företag och privatpersoner. Berätta för oss vad det är du vill anordna, så ser vi till att ni får den bästa möjliga upplevelsen.

Speciella tillfällen

Många hyr en båtcharter när det är dags att fira en speciell dag eller händelse. Det kan handla om jämna födelsedagar, bröllopsdagar, möhippor, sevensexor eller dop. Företagare anordnar olika typer av båtcharter när det är dags för personalfest, team building, kundrepresentationer eller andra typer av företagsrelaterade event.

Upplevelser

Det går precis lika bra att hyra en båtcharter för mindre informella tillfällen. Du som till exempel är fotointresserad kan ta med dig kameran och andra likasinnade ut på en tur där ni fotograferar skärgården. Ni kan även gå iland på utvalda öar för att variera bilderna. För den naturintresserade så finns det gott om naturreservat att besöka. Historieälskare bör lägga in Vaxholms fästning och kastell samt Siaröfortets museum i sin tur. Eller varför inte sälsafari i ytterskärgården?

Avkoppling och miljöombyte

Om ni vill stanna kvar en stund i skärgården kan ni välja hotellövernattningar på någon av öarna, till exempel Utö eller Sandhamn. Båtcharter med oss kan också enbart innebära en avkopplande rundtur i skärgården utan stopp,då kan du och ditt sällskap umgås samtidigt som ni njuter av utsikten eller kanske solar och kopplar av på soldäck.

Mat och dryck

Vi har flera olika typer av mat- och dryckespaket till ert förfogande. Allt från lättare tilltugg till minglet och härlig fikakorg, som lunchbuffé eller en trerätters middagskryssning. Vår catering ordnar mat och dryck på ett sätt som ni önskar och som passar den båtcharter ni vill ha. Självklart går det även att få teman och anpassningar efter barn och/eller allergier etc.

Boka båtcharter

Kontakta oss idag och berätta vad du skulle vilja uppleva. Är en speciell dag som ska firas eller om företaget ska ut på kickoff? När du skickar in en förfrågan via vårt kontaktformulär återkommer vi till dig snarast med en offert och förslag på upplägg. Med oss upplever du Skärgården och Mälaren på ett tryggt, exklusivt och behagligt sätt.